Magunkról

Szeretjük az állatokat

Mi egy tekintélyes kutyasétáltató szolgáltatás vagyunk, amely elkötelezett az kiváló gondoskodás és szeretet nyújtása iránt kedvenc szőrös társai számára. Csapatos kutyarajongókból álló csapatunk eltökélt abban, hogy biztosítsa, hogy négylábú barátai megkapják a megfelelő mozgást, figyelmet és izgalmas élményeket, amelyeket megérdemelnek.

We take pride in offering a wide range of professional services, including dog walking, dog sitting, dog taxi, dog training, and dog grooming. Our dedicated team of experienced professionals is committed to ensuring the well-being and happiness of your furry friends.

Felismerjük a kutyák egészséges és aktív életmód fenntartásának fontosságát, és az ő biztonságuk az elsődleges aggodalmunk. Minden elővigyázatosságot megteszünk annak érdekében, hogy az összes kutya biztonságosan legyen pórázon, és olyan területeken sétáltassuk őket, amelyek megfelelnek a méretüknek, fajtájuknak és temperamentumuknak. Rugalmas szolgáltatásokat kínálunk, amelyek testre szabhatók az Ön specifikus igényeinek megfelelően. Legyen szó egy rövid sétáról a környéken vagy izgalmas kalandokról a közeli parkban, mi gondoskodunk róla. Engedje meg, hogy megbízható társai legyünk kutyájának mindennapi kalandjainál, miközben Ön nyugodtan élvezheti az örömüket.

Miért minket válasszon

Megbízható és tapasztalt szakemberek

Tapasztalt kutyasétáltató csapatunk képzett a kutyák viselkedésében, elsősegélyben és kezelési technikákban, ezáltal biztosítva, hogy szőrös barátja biztonságban legyen.

Átlátható kommunikáció

Az átlátható kommunikáció kiemelt fontossággal bír számunkra. Rendszeres frissítéseket, fényképeket és jelentéseket biztosítunk, hogy kapcsolatban maradhasson és nyugodt lehessen a szőrös társa jólétével kapcsolatban.

Személyre szabott figyelem és gondoskodás

Számunkra minden kutya egyedi gondoskodást kap, szolgáltatásainkat az ő specifikus igényeikhez és preferenciáikhoz igazítjuk.

Extra szolgáltatások

A kutyasétáltatás mellett különféle kiegészítő szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek hozzájárulnak kutyája jólétéhez. Ezek közé tartozhatnak a kutyafelügyelet, kutyakísérés, kutyakozmetika, alapvető tréning megerősítés és még sok más.

A biztonság az elsődleges fontosság számunkra

Kedvencének biztonsága az elsődleges fontosság számunkra. Gondosan felmérjük a sétáltató útvonalakat annak érdekében, hogy veszélymentes és stresszmentes környezetet biztosítsunk kutyájának kellemes időtöltéséhez.

Csapatunk

Olyan szakember csapatot választunk, akik elkötelezettek a szőrös barátja boldogsága és jóléte iránt.

David Almasy

CEO

Laura Ajrapetova

Partner